fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Publikohet marrëveshja politike dhe ekonomike e arritur në Shtëpinë e Bardhë

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar për normalizim ekonomik me ndërmjetësimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shtëpinë e Bardhë.

Në marrëveshjen e publikuar thuhet se do të implementohen letrat e interesit që janë arritur më herët e që kanë të bëjnë me linjën hekurudhore, autostradave dhe linjën ajrore.

Po ashtu, Kosova obligohet të bëhet pjesë e “mini-Shengenit ballkanik” ku është Shqipëria, Serbia, Maqedonia e Veriut.

Po ashtu, ndër pika të marrëveshjes është edhe njohja reciproke mes Kosovës dhe Izraelit.

 

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV