fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Punë dhe angazhim mirëmbajtjeje në shkollën fillore “Liria” në Çair

Shkup, 29 prill 2020 – Kanë vazhduar punët gjatë ditës së sotme edhe në sh.f.”Liria”, ku janë kryer një sërë intervenimesh që kanë të bëjnë me mirëmbajtjen e ambientin jashtë objektit të shkollës.

Parku është gjelbëruar dhe bari është kositur
 Janë ndrruar gypat e sistemit të ujësjellësit
Gypat e sistemit të kanalizimit janë pastruar
 Të gjitha paisjet në oborrin e shkollës janë lyer dhe
Giithçka e panevojshme është larguar

Këto janë vetëm disa nga punët e zhvilluara sot, sepse po i hapim shteg dalëngadalë promovimit të punimeve të tjera që na presin ditëve në vijim si në brendësi ashtu edhe jashtë objektit të shkollës. 🏫👨‍🎓

Punë dhe angazhim mirëmbajtjeje edhe në sh.f. "Liria" në ÇairKanë vazhduar punët gjatë ditës së sotme edhe në sh.f."…

Publiée par Komuna Çair-Municipality of Cair-Општина Чаир sur Mercredi 29 avril 2020

LEXO EDHE:

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV

Ganiu: Asfaltohen 3500m2 rrugë, në lagjen Saat Kullë

BASHKE TV

Shilegov dhe Dushko, nuk rrespektojnë heshtjen zgjedhore dhe bëjnë presion ( Foto)

BASHKE TV

EKSLUZIVE: Naser Ziberi nuk është pozitiv në COVID-19

BASHKE TV
BASHKË.TV