fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

QAHP “Abdilaqim Ademi” pjesëmarrëse në punëtorinë e përbashkët me katër qendrat analitike, organizuar nga IRI

Përfaqësues të Qendrës Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi” ishin pjesëmarrës në punëtorinë e organizuar nga Instituti Ndërkombëtar Republikan (IRI) me temë: “Masat e përbashkëta të katër qendrave analitike hulumtuese të partive politike për menaxhin me qeset plastike”.

Fillimisht përfaqësuesit e qendrave analitike prezantuan punën e tyre dhe projektet të cilat i kanë realizuar deri më tani, me këtë rast, koordinatori i projekteve pranë QAHP “Abdilaqim Ademi”, z. Pishtar Lutfiu, theksoi se qendra tashmë po punon me kapacitete të plota në të gjitha fushat duke realizaur me sukses projektet të cilat i ka në kuadër të planit vjetor.

Kjo punëtori është vazhdimsi e disa takimeve dhe trajnimeve në kuadër të projektit të IRI-t për përkrahjen e qendrave analitike, ku QAHP “Abdilaqim Ademi” me angazhimin e kuadrove të saj nga sfera të ndryshme siç janë ekologjia, shëndetsia, ekonomia, pushteti lokal dhe arsimi, kontributuan që kjo iniciativë për menaxhimin e qeseve plastike të mer formën e duhur dhe më pas, propozimet të inkorporohen në ligjin për mbeturina, me qëllim te ngritjes së mentalitetit dhe përgjegjësisë qytetare, Duke ndjekur direktivat Europiane.

LEXO EDHE:

Elezi: Nga 6-8 dhjetori, panairi “Blej shtëpi, blej banesë “, projekti vazhdon edhe vitin e ardhshëm!

BASHKE TV

Ministri Bekteshi: Politikat ekonomike të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut vazhdojnë të japin rezultate

BASHKE TV

Ministri Ademi pjesëmarrës në Simpoziumin për Drejtorë të Shkollave në Budva

BASHKE TV

Shqipëria merr Presidencën e OSBE-së, Rama: Hap historik

BASHKE TV

Timonie takoi Deharin, diskutohet bashkëpunimi në të ardhmen

BASHKE TV

Ali Ahmeti takon ambasadorin gjerman, Tomas Gerberih: BDI po ripërtërihet

BASHKE TV
BASHKË.TV