fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Qeveria me vendime të reja për lëvizjen e qytetarëve! Ja detajet

Sot, Qeveria sot vendosi për mënyrën e lëvizjes së qytetarëve gjatë vikendit të zgjatur për 1 Maj, bazuar në rekomandimet e komisionit të smundjeve ngjitëse!

⛔Lëvizja e popullatës në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjatë fundëjavës do të jetë e kufizuar nga ora 14:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit nga e Premtja der deri të Hënën!

⛔Lëvizja e qytetarëve të moshës mbi 67
gjatë vikendeve ndalohet nga ora 011:00 deri në 05:00 .

⛔Të rinjët deri në moshën 18 vjet, gjatë vikendeve u ndalohet lëvizja ditën nga ora 12:00 deri ora 14:00 dhe nga ora 14:00 deri ora 05:00 ditën e e ardhshëme!

LEXO EDHE:

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV

Ganiu: Asfaltohen 3500m2 rrugë, në lagjen Saat Kullë

BASHKE TV

Shilegov dhe Dushko, nuk rrespektojnë heshtjen zgjedhore dhe bëjnë presion ( Foto)

BASHKE TV

EKSLUZIVE: Naser Ziberi nuk është pozitiv në COVID-19

BASHKE TV
BASHKË.TV