fbpx
Bashke.tv
Aktualitet EKONOMIA LAJME

Qytetarët vlerësojnë me notë të lartë punën e Ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi

Agjencia hulumtuese M-Prospect ka zhvilluar një hulumtim të mendimit publikim në vend, me çrast qyetarët e anketuar kanë vlerësuar lartë punën e sukseshme të ministrit dhe ministrisë së ekonomisë në përgjithësi.

Në mesin e ministrive që funkcionojnë në sferat ekonomike siç janë ministria e bujqësisë , e transportit dhe lidhjeve dhe ajo e financave, ministria e ekonomisë nga qytetarët vlerësohet me notën më të lartë për shërbimet që ofron.

Qytetarët kanë një vlerësim mjaftë pozitivë për këtë ministri dhe për punën e saj. Kjo vihet re në vlerësimin e punës së kësaj ministrie krahasuar me punën e ministrive të tjera. Ministria e ekonomisë për punën e vet është vlerësuar me notë 5.1 ndërsa ajo e Transportit dhe lidhjeve me 1.8.

M-Prospect ka bërë një studim në terren me 1000 të anketuar të moshës mbi 18 që janë zgjedhur në bazë të gjinisë,përkatësisë etnike dhe vendit ku jetonë. Anketa e zhvilluar në gjuhën maqedonase dhe në gjuhën shqipe vë në fokus qëndrimet e qytetarëve ndaj punës së Qeverisë, pas dy vjet mandati, sa janë të kënaqur nga reformat dhe sa kanë besim tek përfaqësuesit politik.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV