fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ramiz Merko avancon 18 shqiptarë dhe punëson edhe 22 të tjerë në Komunën e Strugës

Ramiz Merko avancon 18 shqiptarë dhe punëson edhe 22 të tjerë në Komunën e Strugës.

Kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko që në vitin e parë të mandatit të tij avancoi plot 18 kuadro shqiptare të punësuar në administratën komunale, ndërsa dje përfundoi edhe konkursi i fundit për punësime në administratën komunale ku u pranuan edhe 22 shqptarë të tjerë të rinj dhe të reja të moshës mesatare 23 vjeçare.

Kjo është një arritje shumë e madhe e gjithë historisë së Komunës së Strugës në të cilën Ramiz Merko është i vetmi kryetar i cili ka punësuar më shumë shqiptarë se të gjithë kryetarët e mëparshëm së bashku.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV