fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

“Reket”, Hoxha: Para drejtësisë dhe ligjeve secili është përgjegjës

“Rasti “Reket” ku akuzohet edhe prokurorja speciale Katica Janeva konfirmon se para drejtësisë dhe ligjeve secili është përgjegjës. Rezultati nga hetimi duhet të bazohet në dëshmi dhe parimin e së drejtës.

Pavarësisht rrjedhës së rastit, qeveria pret nga të gjitha organet përfshi edhe PSP-në luftë të pa kompromisë kundër krimit dhe korrupsionit. Procedurat gjyqësore do të zhvillohen në procedurë të hapur”, deklaroi Muhamet Hoxha, zëdhënës i Qeverisë.

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV