fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Sejdini: FFM i dhuron tre automjete ambulancë për Spitalin e Qytetit të Shkupit

24 mars 2020 – “FFM i dhuron tre automjete ambulancë për Spitalin e Qytetit të Shkupit🚑

🗣 Kjo kohë gjithë neve na kujton se sa të rëndësishme janë jeta dhe shëndeti i njerëzve. Obligimi ynë si institucion me përgjegjësi sociale është që të ndihmojmë me shpresë se do të kontribuojmë në zbutjen e pasojave nga kjo situatë.

Më shumë në 👉 https://bit.ly/39hD4E5

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3267674663256357&id=2509125625777935

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV