fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Selami premton dhe realizon rrugën Koliçan i epërm – Uji i Kuq

Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Studeniçanit ka mbaruar të gjitha procedurat për ndërtimin e rrugës Koliçan i epërm – Uji i Kuq

Selami mes tjerash ka shkruar:

Mjesi Koliçani i epërm dhe Uji i kuq 😊
Dhe oficialisht mbaruan gjitha procedurat rruga mund të fillon !
Zhvillojmë vendet rurale !
Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Studeniçanit

LEXO EDHE:

Ministri Nuhiu: Institucionalizojmë në aspektin strukturor organizativ edhe gjuhën shqipe në MPB!

BASHKE TV

Zyrtari Amerikan Metju Pallmer thotë: Zgjedhjet ishin të suksesshme dhe demokratike

BASHKE TV

MMJPH: Monomeri i vinil klorurit do të derdhet dhe transportohet

BASHKE TV

Ziadin Sela si Amdi Bajrami

BASHKE TV

Osmani: Lajmet e sotme nuk burojnë nga BDI

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV
BASHKË.TV