fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Selami: U paguan rreth 17,4 milion denarë për subvencione për grurë të blerë nga prodhimi vendas

:Agjencia për mbështetjen financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural sot ka paguar rreth 17.4 milion denarë në llogaritë e blerësve vendas të grurit, konkretisht bëhet fjalë për pagesa të subvencioneve nga masa shtesë për pagesa direkte për grurin e blerë nga prodhimi vendas. Subvencionet për blerësit e grimcave të bukës të bëra në shtëpi, për të gjithë ata që kualifikohen për këtë ndihmë financiare, paguhen pa përzgjedhje brenda një dite.

Agjencia për mbështetjen financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural, disa ditë më parë ka paguar edhe 333 milion denarë për qumështin e dorëzuar, arpën e orizit, si dhe për kulturat bimore të dorëzuara në objektet e përpunimit.

Deri më tani, në një periudhë të shkurtë prej dy viteve janë paguar gjithsej 319.3 milion euro. Disa nga mjetet e paguara janë gjithashtu për borxhet e vjetra për subvencione të papaguara nga viti 2012, 2013, 2014, 2015 dhe 2016.

Agjencia për mbështetjen financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural vazhdon pagesën jo selektive të mjeteve të subvencioneve në periudhën vijuese. Në një ditë, të gjithë ata që kualifikohen për ndihmë financiare u paguhen subvencione.” – thotë Selami

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=702917986860083&id=474630819688802

LEXO EDHE:

Alfabeti dhe Uilsoni, modele orientuese për Institutin

BASHKE TV

Arifi: Mbjellja e drunjëve për nder të festave kombëtare: 22 dhe 28 Nëntorit vazhdon në çdo fshat, të Komunës së Likovës

BASHKE TV

Shkencëtarët zbulojnë diçka të re për trurin e njeriut

BASHKE TV

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “22 NËNTORI“

BASHKE TV

Talat Xhaferi: Le të jetë fjala e bukur udhërrëfyesi në jetët tona!

BASHKE TV

SHSHP- Shkup:Për herë të parë, përmirësohet qasja në vaksinat falas kundër gripit sezonal

BASHKE TV
BASHKË.TV