fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Shabani: Qeveria në mbledhjen e 26-të solli vendime shtesë për rregulluar lëvizjen e qytetarëve

Shkup, 23 mars 2020 – “Qeveria në mbledhjen e 26-të solli vendime shtesë për rregulluar lëvizjen e qytetarëve:

▶️Ndyshohet orari i lëvizjes së banorëve :
▶️Orari i ri: 21:00 deri në ora 05:00,
▶️Veçohen kategoritë:
⛔️Banorëve mbi 67 vjetë u ndalohet lëvizja nga ora 11:00 deri në ora 05:00 ditën e rradhës,
⛔️Banorëve nën moshën 18 vjeçare u ndalohet lëvizja nga ora 21:00 deri në ora 12:00 ditën e rradhës

▶️Gjithashtu Qeveria solli vendim që të ndalohet zbatimi i ligjit për përmbarim deri më 30 Qershor të 2020-ës.
▶️Përmbaruesit janë të obliguar të ndërpresin veprimet e zbatimit të përmbarimeve.” – thotë Shabani

Për më shumë ndiq linkun:

Qeveria në mbledhjen e 26-të solli vendime shtesë për rregulluar lëvizjen e qytetarëve: ▶️Ndyshohet orari i lëvizjes…

Publiée par Lirim Shabani sur Lundi 23 mars 2020

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV