fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Shqiptarët në postet e policisë në Manastir, Krushevë, Resnjë, zvministri Nuhiu numëron shefat (FOTO)

Zëvendësministri i brendshëm Agim Nuhiu ka numëruar përfaqësimin e shqiptarëve në poste udhëheqëse në disa komuna në lindje të Maqedonisë, ku shqiptarët janë nën 20%.. Sipas tij, ka përmirësim të dukshëm të shqiptarëve në sekretariatet e punëve të brendshme në Manastir, Krushevë, Resnjë, Makedonski Brod, etj.

“Si rezultat i Marrëveshjes së Ohërit dhe politikave të BDI, sot policia e Manastirit udhëhiqet nga një Zv/Kryeshefi i Sektorit të policisë së Manastirit; Kryeshefi i policisë së uniformuar të Manastirit; Kryeshefi i policisë kriminalistike të Resnjës, Ndihmës komandanti i Krushevës, Makedonski Brodit, etj”, ka nënvizuar Nuhiu, duke shtuar se edhe gjuha shqipe e zë vendin e vet, siç është vendosja e tabelës në Krushevë.

LEXO EDHE:

Mexhiti në bashkëbisedim me mësimdhënësit

BASHKE TV

Nuredini nga Malësia e Tetovës: Sharri shpallet park nacional, po zhvillojmë ekonominë dhe turizmin malor

BASHKE TV

Ahmeti për Zaevin: Ai bën deklarata pasi i pi 2-3 raki e pastaj kërkon falje

BASHKE TV

Komuna e Vrapçishtit: Tenderat i fiton ish e dashura/ Drejtori i kabinetit në Komunë justifikohet se po i përdorin emrin

BASHKE TV

Izet Mexhiti takon pensionistët: Nuk do të lejojmë më Shqiptarët të diskriminohen

BASHKE TV

Izet Mexhiti mirëpritet edhe në zonat më të thella të Karshiakës

BASHKE TV
BASHKË.TV