fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Shtohen hapësirat e parkimit në Komunën e Strugës

“Dje nisi procesi i rikonstruimit dhe asfaltimit të hapësirës për 🅿️ parking 🚘 përgjatë rrugës Boro Haxhiev ndërmjet kryqëzimeve me rrugët Slavej Planina dhe Marks Engels

Vazhdojmë”  – njoftojnë nga zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës

Për më shumë ndiq linkun:

Shtohen hapësirat e 🅿️ parkimit në Komunën e Strugës🚧 Dje nisi procesi i rikonstruimit dhe asfaltimit të hapësirës për…

Publiée par Komuna e Strugës / Општина Струга / Municipality of Struga sur Mardi 25 juin 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV