fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Skandal në Komunën e Zhelinës

Sot me një vendim ARBITRARË kryetari i komunës së Zhelinës,z.Blerim Sejdiu shkarkon 3 drejtorët e Shkollave Fillore Komunale ,,Pashko Vasa,,Grupçin ;,,Luigj Gurakuqi,,Zhelinë;,,Rametulla Ameti,,Çiflik.

Shkarkimi është bërë pa asnjë bazë ligjore dhe pa mos respektuar procedurat ligjorë për shkarkim,vetëm e vetëm për të plotësuar apetitet politike të bashkëpartiakëve të tij,duke emëruar drejtor militantë partik.

Apelojmë deri te MASH-Ispektorati i Shtetërorë i Arsimit,që të shfuqëzon Aktvendimet pa pazë ligjore të Kryetarit të Komunës së Zhelinës,i cili përsërit për së dyti herë gabimin e njejtë.

 

Tre drejtorët e shkarkuar:

1.Ruhi Demiri-SHFK,,Luigj Gurakuqi,,Zhelinë

2.Nderim Nexhbiu-        SHFK,,Pashko Vasa,,Grupçin

3.Safije Rakipi-SHFK,,Rametulla Ameti,,Çiflik

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV