fbpx
Bashke.tv
LAJME

Takim vëllazëror në Gllogjan!

Takim vëllazëror në Gllogjan!

Kryeministri Ramush Haradinaj, kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi si dhe ish-zv.kryeministri Musa Xhaferi realizuan një takim vëllazëror në kullën e Haradinajve në Gllogjan, ku biseduan për zhvillimet në Maqedoninë Veriore dhe Kosovë, me fokus interesat kombëtare të shqiptarëve. Vlerat e idealit të lirisë, demokracisë dhe përparimit janë elemente të pandryshueshme të qenësisë sonë kombëtare.

 

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV