fbpx
Bashke.tv
LAJME

Terca së shpejti vendos panelet për shfrytëzimin e energjisë diellore

Investimet në infrastrukturë rrugore i kanë celë dërën dhe interesimeve nga Gjermania bën të ditur kryetari i komunës së Tearcës Isen Asani .
“Në rrjedhë është realizimi i një projekti të një investitori gjerman AGO GRUP qe ne si komunë kemi ndarë shtatë hektarë tokë për vendosjen e paneleve për shfrytëzimin e energjisë diellore dhe prodhimin e paneleve” thotë kryetari i komunës së Tearcës Isen Asani duke theksuar se kushtet e volitshme që ofron komuna kanë nxitur shtrirjen e veprimtarisë ekonomike më shumw se 400 kompani

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV