fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

U FORMUA ORGANIZATA E GRAVE SHQIPTARE NË DIASPORË FOTO)

Me iniciativën e disa grave intelektuale në diasporën shqiptare ,në Gjenevë u formua organizata internacionale -WOMEN ALB WORLD, organizatë që përfshinë shumë gra ,që me aktivitetin e tyre bënë një rrugë sfiduese. Women Alb World – ka oragnet e veta:

Bordin drejtues dhe bordin e ekspertëve,ndërsa presidente u zgjodh Mirela Mezani. Aktiviteti dy ditor i Women Alb World ,u mbajt me 1 dhe 2 nëntor ku dita e parë startoi me vizitën e Kombeve të Bashkuara (OKB),dhe pjesëmarrjen në një seancë parlamentare në parlamentin zvicërran.

Dita e dytē vazhdoi me me samitin e parē të kësaj organizate, ku morën pjesë intelektualë dhe ekspertë në fusha të ndryshme.

Po ashtu u formuan: Bordi i ekspertëve dhe Bordi internacional i grave. Në Bordin internacional të grave ,ju përfshihen gra të sukseshme nga trevat gjithë shqiptare,nga Maqedonia e Veriut, u ftua Fitore Qirezi.-aktiviste në lëmi kulturore ,arsimore e politike./Bashkë.TV

LEXO EDHE:

Xhaferi porositë liderët politik: Gjeni konsensus për datën e zgjedhjeve!

BASHKE TV

ASH -AAA nuk i përfillin tetovarët, ndërsa kërkojnë vota në Tetovë

BASHKE TV

Blerim Bexheti: Të bëhen mbi 700 teste në ditë, apelojmë për kujdes nga qytetarët

BASHKE TV

Miratohet Protokolli për regjistrim në shkolla

BASHKE TV

Qytetarët edhe nesër kanë afat të konfirmojnë ose korrigjojnë paraqitjen vjetore të tatimit

BASHKE TV

Selami: Rruga Llojan-Tabanoc po bëhet realitet! Punimet vazhdojnë me dinamikë të duhur

BASHKE TV
BASHKË.TV