fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Vazhdon aksioni për pastrimin dhe larjen e rrugës kryesore në Kondovë

“Pastrohet rruga kryesore në Kondovë

Ndërmarrja Komunale Publike “Saraj”, në bashkëpunim me Higjienën Komunale-“Shkup” dhe NP Parqe dhe Gjelbërime, kanë realizuar një aksion për pastrimin dhe larjen e rrugës kryesore në Kondovë.

Fillimisht janë pastruar kaçubat, është pastruar rruga dhe në fund janë larë me ujë.
Aksioni ka filluar që nga hyrja e vendbanimit Kondovë dhe ka mbaruar në dalje. Këto aksione do të vazhdojnë edhe në të ardhmen dhe në disa vendbanime tjera.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna Saraj

Për më shumë ndiq linkun:

Pastrohet rruga kryesore në Kondovë Ndërmarrja Komunale Publike “Saraj”, në bashkëpunim me Higjienën Komunale-“Shkup”…

Publiée par Komuna Saraj-Municipality of Saraj-Општина Сарај sur Lundi 24 juin 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV