fbpx
Bashke.tv
LAJME

Vëllau i El Chekës me dosje të rëndë kriminale

Ilirianews.mk ka arritur që eksluzivisht të siguron dosien e Blerim Ahmetit, vëllaut të Sheqerim Ahmetit të njohur si El Cheka.

Dosja e botuar më poshtë dëshmon për vepra të rënda kriminele nga ana e Blerim Ahmetit i cili po pretendon të organizon protesta

“Blerim Ahmeti i lindur më datë 29.03.1990 në Kërçovë, me adresë banimi në rrugën e ,,Ilindenit,, bl.55 ndrtrsa nr.3 hyrja1 banesa nr.23 në Tetovë.

1.Më datë 07.09.2011 ka kryer vepër penale ,,Sulm ndaj pjestari të policisë, gjatë krzerjes së detyrës në fushën e sigurisë,, e dënushme sipas nenit 383 alinea 1 e kodit penal të RMV-së.i denuar me kusht.

  1. Më datë 20.08.2009, vepër penale ,, Pjesmarje në përleshje,, dënuar sipas nenit 132 të KP dhe
  2. Më datë 20.08.2018, ka kryer vepër penale ,,Lëndim i rëndë truporë, dënuar sipas nenit 133 të KP të RMV-së lenda eshte ne procedure nuk ka epilog.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV