fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Viti 2019 është viti i suksesit për Komunën e Strugës. Kryetari Ramiz Merko realizon 92.3% buxhetin e komunës

Buxheti i vitit 2019 karakterizohej që në fillim si buxhet i targetuar pasi që kishte për bazë nevojat e realizueshme për qytetarët e komunës së Strugës, u krijua si buxheti i transparencës pasi që ishte lehtësisht i kuptushëm për të gjith qyterët e Komunës së Strugës sepse gjatë gjith fazave të buxhetimit duke nisur nga faza e planifikimit dhe realizimit të buxhetit ishin përfshir proekte dhe investime kapitale duke pasur në konsiderat dhe transparencën ndaj qytetarëve.

Viti 2020 komunën e Strugës si asnjëher më parë e gjen më të konsiliduar dhe me një buxhet të realizuar nga viti 2019 me 92.3%.

E gjitha kjo është si rezultat i përkushtimit të pa rezerv të kryetarit të komunës z.Ramis Merko, punës dhe angazhimit të administratëa komunale dhe qasjes së tyre për grumbullimin e të ardhurave në buxhet dhe mbështetjes shum të madhe të qytetarëve dhe kontributin e tyre për një Strugë ndryshe, për një Strugë që ata e duan me investime dhe proekte konkrete.

Gjatë vitit 2020 nga ana e administratës komunale informojn që janë parapar dhe shum proekte për të cilat dëshmitar do jenë vetë qytetarët e Strugës.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV