fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Vizitë pune e Kryetarit Xhaferi në Hungari

“Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi, me ftesë të Kryetarit të Kuvendit Nacional të Hungarisë z. Llasllo Kover, sot ishte prezent në aktin e ratifikimit të Protokollit për aderimin e Republikës së Maqedonisë së veriut në NATO nga ana e Kuvendit Nacional të Hungarisë.

Ratifikimin e mbështetën 153 deputetë të cilët të gjithë votuan njëzëri PRO” – thotë Xhaferi

Për më shumë ndiq linkun:

E martë, 25 qershor 2019VIZITË PUNE E KRYETARIT XHAFERI NË HUNGARIKryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së…

Publiée par Talat Xhaferi sur Mardi 25 juin 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV