fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Vjollca Latifi Ademi: Pension Social për çdo grua që nuk ka asnjë ditë pune

Gostivar, 30 qershor 2020 – Bashke.TV – Zona e shtatë dhe Lagja e Sahatit ka dhënë mbështetja masive për kandidatët për idenë e liderit Ali Ahmeti që një Kryeministër Shqiptar të qeverië me vendin në katër vjeçarin e ardshëm.

Kandidatja Vjollca Latifi Ademi u fokusua tek prioritetetet që BDI ka vendosur për gjininë femrore. Latifi Ademi potencoi një nga shtyllat kryesore të qeverisjes së re ku parashikohet që çdo grua që nuk ka asnjë ditë pune të mund të sigurojë pension social.

“Kohëve të fundit gruaje ka dëshmuar se është e zonja që të drejton me institucionet e shtetit dhe të ecë proceset përpara. Në listën zgjedhore Bashkimi Demokratik për Integrim femra shqiptare është e përfaqësuar me 40%. Në listën për deputetë në Zonën numër gjashtë, nëntë prej tyre janë femra dhe tre nga ata janë nga Gostivari”, tha mes të tjerash kandidata Vjollca Latifi Ademi, e cila renditi pikat e programit katërvjeçar të Kryeministrit të ri Naser Zyberi dhe programin politik të BDI për zgjedhjet e 15 Korrikut.

Vjollca Latifi Ademi: Pension Social për çdo grua që nuk ka asnjë ditë pune Zona e shtatë dhe Lagja e Sahatit ka dhënë…

Publiée par BDI Dega Gostivar sur Mardi 30 juin 2020

LEXO EDHE:

Tre hapa që duhet t’i ndiqni në vendvotim që mos rrezikoheni nga COVID-19 gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni në vendvotim gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV
BASHKË.TV