fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Xhemaili: Inspektuam punimet në rrugën që lidh fshatin Nerasht me Komunën e Jegunovcës

“Sot së bashkë me Kryetarin e Komunës së Tearcës z.Isen Asani, zv.drejtorin e Agjensionit për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural z.Abduselam Selami dhe sekretarin shtetëror të Buqësisë inspektuam punimet në rrugën që lidh fshatin Nerasht me Komunën e Jegunovcës.

Projekt i finansuar nga buxheti i Republikës së Maqedonis së Veriut – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut që realizohet nga Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Tearcës dhe që kap vlerën prej 15 milionë denarë me një gjatësi prej 1.5km.

Kjo rrugë do të jetë një nyje lidhëse mes dy komunave dhe do ju mundësoj banorëve të zonës të ken qasje më të lehtë në tokat buqësore. Projektet e ndërtimit të infrastrukturës rrugore janë një lehtësim edhe për bizneset vendore që operojnë në këte zonë!” – thotë Xhemaili

Për më shumë ndiq linkun:

Sot së bashkë me Kryetarin e Komunës së Tearcës z.Isen Asani, zv.drejtorin e Agjensionit për mbështetje finansiare në…

Publiée par Hisen Xhemaili sur Mercredi 30 octobre 2019

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: 10 vite nga fitorja e madhe kur Kërçova me votën e popullit përfundimisht u bë shqiptare

BASHKE TV

Izet Mexhiti: Tubimi i së hënës, tubim i “artanistëve”

BASHKE TV

MEXHITI NGA TETOVA: POROSIS TALAT XHAFERIN, FATMIR BESIMIN DHE ARTAN GRUBIN, LARG DUART NGA KAZINOTË, MOS E BËNI BDI-NË ME NJOLLË

BASHKE TV

Mexhiti: Duam BDI të forcohet dhe të kthehet te baza, të kthehet te origjina, te qytetari, pa ministrat oportunistë të kryesuar nga Artan Grubi

BASHKE TV

Izet Mexhiti: Në Studeniçan po bashkohet POPULLI!

BASHKE TV

“Tërmet” në Saraj: Mbi 2 mijë pjesmarrës në tubimin e Grupit të Zjarrit

BASHKE TV
BASHKË.TV