fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Xhemaili: RRUGA TETOVË-PRIZREN, Maqedonia e Veriut një hap para Kosovës!

“RRUGA TETOVË-PRIZREN, Maqedonia e Veriut një hap para Kosovës!

▶️Qëndrimi përfundimtare i studimit thot se: Drejtorisë së Rrugëve dhe institucioneve tjera shtetërore të Maqedonisë së Veriut, ky studim për rrugën Tetovë-Prizren, mund t’iu shërbej si bazë për të filluar bisedimet me Republikën e Kosovës, me qëllim që autoritet kosovare të fillojnë analizat për zgjedhje adekuate, për të nisur procedurat për marrje të vendimeve të përbashkëta.”  – thotë Xhemaili

Për më shumë ndiq linkun:

LEXO EDHE:

Bekteshi: Me pakon e katërt të masave përmes mbështetjes së drejtpërdrejtë financiare do t’i mbështesim qytetarët dhe sektorët më të prekur

BASHKE TV

Bekteshi: Kompania gjermane ‘Franc Kiel’ do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë

BASHKE TV

Ahmeti takoi ambasadorin e Kosovës Gjergj Dedaj

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Publikohet marrëveshja politike dhe ekonomike e arritur në Shtëpinë e Bardhë

BASHKE TV
BASHKË.TV