fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Xhemaili: Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës

Shkup, 25 mars 2020 –  “Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës.

Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të prezencës policore me qëllim të ndalimit të grupimit të banorëve në grupe me të mëdha se 5 persona.

▶️Nga kjo ndalesë gjatë periudhës së fundjavës përjashtohen bujqit dhe blektorët.

▶️Masat që janë ndermarrë më parë do të vazhdojnë të vlejnë.

▶️Gjithashtu sot u prezentuan karakteristikat teknike të spitalit teknik të Armatës së RMV-së, i cili do të jetë në dispozicion të Ministrisë së Shëndetësisë.” – thotë Xhemaili

Për më shumë ndiq linkun:

Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës. ⛔Ndalohet lëvizja e…

Publiée par Hisen Xhemaili sur Mercredi 25 mars 2020

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV