fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Xhemaili takon drejtorin e kompanisë turke të shpërndarjes së gazit natyror “Aksa Dogalgaz”, Ahmet Yücel Yazici

“Me kompanitë e huaja. Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kam takuar drejtorin e kompanisë turke të shpërndarjes së gazit natyror “Aksa Dogalgaz” z.Ahmet Yücel Yazici me bashkëpuntorët e tij. Kompania Aksa Dogalgaz është njëra ndër kompanit më të mëdha energjetike në botë e specializuar për shpërndarjen e gazit natyrorë me mbi 3 milion shfrytëzues.

➡️Kemi biseduar për mundësitë e prezencës së tyre në tregun vendas.
➡️Vendi jonë ka prioritet kryesorë shpërndarjen e gazit natyrorë në të gjitha segmentetve shoqërisë deri në shfrytëzuesin e fundit amëvisëritë!
➡️Aktualishtë me prioritet të lartë është duke u ndërtuar rrjeti kryesorë i gasifikimit Shkup-Tetovë-Gostivarë, Kloçofcë – Negotinë dhe Negotinë – Kavadarcë – Manastir dhe paralelishtë po punohet në shpalljen sa më parë të thirjes për ndërtimin e rrjetit sekundar në të gjithë teritorin e vendit.

➡️Njoftuam përfaqësuesit e kompanisë Turke për kushtet që Republika e Maqedonisë së Veriut i ofron për investitorët e jashtëm të cilët janë të interesuar që të investojnë në vendin tonë dhe sidomos në zonat e lira ekonomike.” – thotë Xhemaili

Për më shumë ndiq linkun:

📍Me kompanitë e huaja➡️Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kam takuar drejtorin e kompanisë turke të…

Publiée par Hisen Xhemaili sur Mercredi 9 octobre 2019

LEXO EDHE:

Xhemaili realizon takim me kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha!

BASHKE TV

BDI dega Prespë zgjodhi kryesinë e re

BASHKE TV

Selami: Një milion euro investime kapitale për Likovën!

BASHKE TV

Alimi takoi Vasalon: Maqedonia i meriton negociatat për anëtarësim!

BASHKE TV

Llojanasit mirëpresin fillimin e punimeve të rregullimit – asfaltimit të rrugës lokale f.Llojan – Hekurudha f. Tabanovc

BASHKE TV

Xhemaili dhe Vila vizitë pune në Republikën e Shqipërisë!

BASHKE TV
BASHKË.TV