fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Zëvendësministri Maksuti: Sot ditë e mbarë për shumë arritje

“Sot dite e mbare per shume arritje.
Miratimi i ndryshimeve te Ligjit per Sherbim ne Armate parasheh para se gjithash permiresim te standardit te cdo njerit nga pjestaret e uniformuar dhe ato civil ne drejtim te:

 shtese mujore prej 7000 denareve per rregullimin e ceshtjes se banimit
 stipendim te kuadrove deficitare
 rregullim te ceshtjes se rregrutimit dhe komisioneve mjeksore te shkallles se dyte me mjek prej mjeksise terciare
 rroga me te larta per te gjithe civilet qe punojne ne armate
 mundesi per angazhim te mjekeve ushtarak per pune edhe ne klinika shteterore dhe angazhim te mjekeve civil edhe per nevoja ushtarake
 mundesi per pensionim parakohe me 80% te pagesave me te mira ne dhjete vite
 bonuse me te mira gjate pensionimit

Falemenderim per te gjithe qe ishin te angazhuar ne sjelljen e ketij ligji por vecanarisht edhe per grupin parlamentar te BDI-se dhe udheheqesin e departmentit per ceshtje juridike ne ministrine e mbrojtjes.” – thotë Maksuti

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1819574834844844&id=100003770361531

LEXO EDHE:

Bekteshi: Me pakon e katërt të masave përmes mbështetjes së drejtpërdrejtë financiare do t’i mbështesim qytetarët dhe sektorët më të prekur

BASHKE TV

Bekteshi: Kompania gjermane ‘Franc Kiel’ do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë

BASHKE TV

Ahmeti takoi ambasadorin e Kosovës Gjergj Dedaj

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Publikohet marrëveshja politike dhe ekonomike e arritur në Shtëpinë e Bardhë

BASHKE TV
BASHKË.TV