fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Zëvendësministrja Elezi priti në takim një delegacion nga Forumi i gruas së BDI-së!

Shkup, 30 dhjetor, Bashke.TV – Sot, në kabinetin e saj zëvendësministrja e financave Dr. Shiret Elezi ka pritur në takim një delegacion nga Forumi i gruas së BDI-së në krye me kryetaren e forumit të gruas znj. Mukades Hajdari.

Në këtë takim është diskutuar mbi rritjen e pjesëmarjes së femrave në institucionet shtetërorë si në nivel lokal ashtu edhe në atë qendrorë.

Ndërkohë që diskutimi ka qenë edhe përfaqësimi i femrave në postet vendimarëse në të gjitha sferat e jetës.

Zëvendësministrja e financave znj. Elezi ka diskutuar edhe për rolin e femrës në sferat ekonomike, shoqërore etj.

Zëvendësministrja Elezi priti në takim një delegacion nga Forumi i gruas së BDI-së! Shkup, 30 dhjetor – Sot, në…

Publiée par Shiret Elezi – Faqja Zyrtare sur Lundi 30 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV