fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

Zëvendës ministri për transport dhe lidhje Bekim Rexhepi sot realizoi takim pune me drejtorin e IK Teatrit Shqipëtar Shkup Adem Karaga. Në këtë takim zëvendës ministri Rexhepi ia dorëzoi lejën për përdorim të objektit të ri. Me këtë objekti i ri i Teatrit Shqipëtar vihet në përdorim dhe mund të shfrytëzohet për qëllimet e parapara.

,, Veçanërisht, na vjen mirë që me ardhjen time në funksionin si zëvendës ministër, edhe zyrtarisht vendoset në përdorim objekti i Teatrit Shqipëtar. Konsideroj që me këtë do të kontribojmë në zhvillimin e veprimtarisë kulturore dhe si institucione sëbashku do të vazhdojmë të punojmë për ti përmirësuar kushtet e punës së punonjësve të kulturës”, deklaroi Bekim Rexhepi zëvendës ministër për transport dhe lidhje.

Drejtori Adem Karaga shprehu mirënjohje të madhe deri tek ministria e transportit dhe lidhjës për dhënien e lejes.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2655429854771846&id=100009145728642

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV

Sylejmani: Bashkimi i Gjermanisë, ishte gëzim i madh për popullin Shqiptar

BASHKE TV
BASHKË.TV